Amberos - Barnsteen ketting Nugget multi 4 kleuren

14,95

Excl. BTW: €12,36

Prijs in spaarpunten: 20

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
BNN5
Levertijd:
3-4 werkdagen
Spaarpunten:
1
Merk:
Amberos

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Al eeuwenlang wordt barnsteen ingezet om verschillende aandoeningen te behandelen. Wanneer barnsteen tegen de huid wordt gedragen, geeft de warmte van de huid de helende oliën en barnsteenzuur vrij. De huid neemt deze oliën en zuren op. Het barnsteenzuur heeft een pijnstillende en ontstekingsremmende werking, bijvoorbeeld voor baby’s om hun tandjespijn te verlichten.

Eigenschappen van het sieraad:
Sieraad:   ketting
Lengte:    32 cm
Kleur:    4 kleuren
Stijl:   nugget

Sluiting:    draaisluiting

Elk stuk amber barnsteen wordt gladgestreken en gepolijst met behulp van de hoogste technologieën voordat ze worden samengevoegd tot prachtige kettingen en armbanden. Elke ketting, armband of enkelband gemaakt van Amber-stenen bij AMBEROS is uniek, opmerkelijk sprankelend en buitengewoon fascinerend in hun uiterlijk. Geen enkele is het zelfde van kleur. Alles gebeurd grotendeels handmatig. Op deze manier wordt de hoogste kwaliteit behouden.

Amberos werkt enkel met gecertificeerd amber. Zij geven echtheidscertificaten bij het product om te bevestigen dat het item is gemaakt van natuurlijk Baltisch barnsteen en voldoet aan alle kwaliteitsnormen.

Verzorging: Het is aan te raden om het barnsteen sieraad één keer per maand kort te wassen met een zachte zeep. Leg de ketting regelmatig in de zon. De warmte van de zon ondersteunt de barnsteenzuren om weer naar de oppervlakte te komen. Douchen of in bad gaan kan met het sieraad om. Het is niet verstandig om het sieraad te dragen in chloorhoudend water.

Veiligheidsinstructie: Tussen iedere barnsteen zit een klein knoopje. De ketting is ontworpen om te breken als het onder spanning komt te staan. Doordat de steentjes apart geknoopt zijn, zullen de stenen na breken van het sieraad niet volledig los raken.
Wij adviseren om het sieraad alleen onder toezicht van een volwassene te dragen. Draag het sieraad liever niet tijdens het slapen om verstikking en breken te voorkomen.

 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder