BIBS - Fopspeen Blush (T2)

4,95 3,00

Excl. BTW: €2,48

Prijs in spaarpunten: 10

Model:
70.000.43
Levertijd:
3-4 werkdagen
Spaarpunten:
1
Merk:
BIBS

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

BIBS is al meer dan 30 jaar op de markt - en met groot succes!  De vorm van zowel schild als speen is als de borst van een moeder en zal daarom de natuurlijke borstvoeding voor het kind beter ondersteunen. De speen is uitgerust met een ventilatiegat, waardoor de lucht naar buiten komt en de speen er natuurlijk uitziet zoals de borst. De speen is gemaakt van 100% natuurlijk rubberlatex en is daardoor zacht en flexibel. Het rubber is een natuurlijk materiaal waardoor kleurvariaties kunnen voorkomen. Het schild is convex waardoor de luchtstroom de tere huid kan ventileren. Het schild is gemaakt van polypropyleen (PP), een zeer licht kunststof materiaal met een hoge sterkte en is extreem slijtvast.

BIBS spenen zijn BPA vrij, EN1400 goedgekeurd.

Maten:
T1:          0-6 maanden
T2:          6-18 maanden
T3:          +18 maanden
Dit is een gemiddelde leeftijd voor elke maat wat je als richtlijn kunt gebruiken. De anatomie van kleine kinderen is anders en sommige kinderen geven de voorkeur aan een grotere of kleinere speen.
Vergeet niet om de speen bij regelmatig gebruik na 4-6 weken te vervangen!

Reinigen van de BIBS fopspeen:
  1. Doe de fopspeen in een schone kom
  2. Giet er kokend water overheen
  3. Laat de fopspeen 5 minuten weken in de kom met water
  4. Haal de speen uit het water en laat het drogen op een schone doek
Het steriliseren van de speen op deze wijze doodt de bacteriën zonder de duurzaamheid van de fopspeen in gevaar te brengen.
Het merendeel van de Bibs fopspenen heeft een klep. Hierdoor kan er water in de speen komen te staan. Als de speel voldoende is afgekoeld dien je dit water uit de speen te knijpen.

Veiligheidswaarschuwing:
Let op! De fopspeen mag niet gekookt worden, in de magnetron of in de vaatwasser! De speen is niet bestand tegen deze warmte en zal daardoor scheuren krijgen. Het onjuist omgaan met de sterilisatie is op eigen risico.
Controleer de fopspeen dagelijks op beschadigingen, vervang de fopspeen tijdig.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder