Fijne weetjes over...

Kleding
De kleding van BabyNatuur is allemaal gemaakt van biologisch katoen, duurzaam geproduceerd onder goede (werk)omstandigheden. Wij verkopen verschillende merken zoals Konges Sjold, Fresk!, Little Indians en ImseVimse. Over de hele wereld zijn deze merken gevestigd. De kledingmerken staan voor het welzijn van de producenten; een gezonde werkplek, eerlijk loon en goede werktijden.

Wij hebben verschillende babykleding en kinderkleding, in de maat prematuur tot maat 92 en soms 98. Enkele merken hanteren leeftijden bij de kledingmaat. Zo veel mogelijk staat er dan extra informatie bij het product. Heb je een vraag of twijfel je over de maat? Neem dan contact op via info@babynatuur.com

In het assortiment hebben wij onder andere rompers, mutsen, onesies, shirts, broeken maar ook beenwarmers. Huh? Béénwarmers? Ja, beenwarmers! Draag jij jouw kindje wel eens in een draagdoek of draagzak? Dan heb je misschien al gemerkt dat als het weer wat frisser is en als je je kind niet onder je jas of trui draagt, de beentjes uit de doek of zak hangen en wat frisser worden. Soms stroopt de broek op, sokken te kort. Noem maar op. Van WoolyOrganic hebben we verschillende beenwarmers. Naast dat ze heel schattig staan onder een rokje of korte broek, zijn ze dus ook ideaal om te gebruiken tijdens het dragen in een draagdoek of draagzak.

De zwemluiers van ImseVimse zijn ideaal bij het zwemmen en spetteren. De zwemluier heeft aan één kant knoopjes om hem gemakkelijk aan en uit te trekken. Even uitspoelen onder de kraan en weer opnieuw te gebruiken. Handig voor op vakantie! Zo hoef je niet een heel pak wegwerp zwemluiers mee te nemen (ruimte over in je koffer voor de souvenirs!) én het is ook nog eens beter voor het milieu. Daarbij vinden de billen van je kindje al dat plastic in de wegwerkluiers minder fijn. De zwemluiers van ImseVimse hebben een vrolijk design.
Wil je de zwemluier mee naar huis nemen zonder dat je hele tas nat wordt? Gebruik dan een wetbag. De wetbag is handig voor alle natte en vieze spulletjes zoals een zwemluier of wasbare luiers en billendoekjes, maar ook om fruit wat je in het bos geplukt hebt in mee te nemen. De wetbag is gemaakt van gelamineerd polyester en kan in de wasmachine gewassen worden.
Als je toch aan het kijken bent bij de zwemluiers en wetbags, neem dan ook meteen een kijkje bij de wasbare billendoekjes. Deze zachte babydoekjes van 100% biologisch katoenflanel zijn een voordeliger en milieuvriendelijk alternatief voor baby wegwerpdoekjes. Ze zijn makkelijk te gebruiken en te wassen. En niet alleen voor de billetjes, ook voor vieze handen en toeten.