Over ons


Over ons


Ik ben Kiki, de eigenaresse van BabyNatuur. Moeder van 3 kinderen (2014, 2016꙳ en 2017), samenwonend met mijn vriend en een hand vol huisdieren. Naast mijn eigen onderneming van BabyNatuur, ben ik gespecialiseerd kinderverpleegkundige en diabetesverpleegkundige bij een super leuke kliniek voor kinderen.

Ik vind het een waar feestje om op zoek te gaan naar de fijnste merken. Mooie, duurzame artikelen voor jonge kinderen zoeken en met de makers in contact komen. Avondenlang kan ik mij er in storten: kleuren kiezen, de collecties van een volgend seizoen bekijken en vergelijken. Maar ondernemen gaat niet vanzelf. Van A tot Z heb ik alles in eigen hand. De contacten met de merken, de inkoop en verkoop organiseren, bijhouden van de webshop en social media, contact met klanten, bestellingen klaarmaken, inpakken en versturen. Bij de financiële administratie krijg ik de hulp van mijn lieve moeder, Nelleke. Ik lever alles aan en zij regelt de BTW-aangifte. Heel fijn, want dat overzicht houden is niks voor mij. Daarnaast is zij de gezellige aanwezigheid en mijn fantastische hulp tijdens de verschillende beurzen. Het is een waar moeder-dochter uitje!
Gelukkig is mijn vriend ook de beroerdste niet en brengt hij met regelmaat pakketjes voor mij naar het postloket. Dan ben ik aan het werk in loondienst en regelt hij dit voor mij op zijn vrije ochtend. Natuurlijk staat alles kant en klaar, maar het zorgt er wel voor dat de bestellingen net weer wat sneller uitgeleverd kunnen worden.

Er zit geen groots bedrijf achter BabyNatuur, wat maakt dat het contact veel persoonlijker en laagdrempeliger is. De levertijd staat op 3-4 werkdagen, maar meestal is dit sneller. Door mijn werk in loondienst (en de bereikbaarheidsdiensten die daar bij horen) houd ik graag wat speling. Ik vind het heel leuk om met mijn klanten in contact te komen. Nog altijd maakt mijn hart een sprongetje wanneer er een bestelling in mijn mailbox binnen komt. Ga ik je ook een keer ontmoeten op een van de leuke beurzen?


Lieve groet, Kiki 


Heb je een vraag, opmerking, klacht of anders? Dan werkt contact opnemen via de mail het snelste: info@babynatuur.com Zo kan ik reageren op het moment dat het mij goed uit komt; na mijn werkdag, als de kinderen in bed liggen etc. Een reactie mag je zo snel mogelijk, maar altijd binnen 2 werkdagen verwachten.


Vestigingsadres
BabyNatuur
 Eric de Noormanhof 5 
1336 GM Almere
(Let op! Geen bezoekadres)

KvK-nummer: 68122705
BTW-identificatienummer: NL001878021B37Online shopping. No makeup, no pants, no problem!