Over ons

Over ons


Ik ben Kiki, de eigenaresse van BabyNatuur. Moeder van 3 kinderen (2014, 2016* en 2017), samenwonend met mijn vriend en een hand vol huisdieren. Naast mijn eigen onderneming ben ik gespecialiseerd kinderverpleegkundige en diabetesverpleegkundige bij een super leuke kliniek voor kinderen. 

 


Een eigen onderneming


Ik vind het een waar feestje om op zoek te gaan naar de fijnste duurzame merken. Mooie kwaliteits artikelen voor jonge kinderen zoeken en met de makers in contact komen. Avondenlang kan ik mij er in storten: kleuren kiezen, de collecties van een volgend seizoen bekijken, vergelijken en uitkiezen. Maar ondernemen gaat niet vanzelf. Van A tot Z heb ik alles in eigen hand. De contacten met vertegenwoordigers en de merken, de inkoop en verkoop organiseren, bijhouden van de webshop en social media, contact met klanten, bestellingen klaarmaken, inpakken en verzenden.


Online shopping. No makeup, no pants, no problem!

 

De beste hulp

 

Bij de financiele administratie krijg ik de hulp van mijn lieve moeder, Nelleke. Ik lever alle administratie aan en zij regelt de BTW-aangifte. Heel fijn, want dat kost best wat tijd. Daarnaast is zij de gezellige aanwezigheid en mijn fantastische hulp tijdens de verschillende beurzen. Het is een waar moeder-dochter uitje! Gelukkig is mijn vriend ook de beroerdste niet en brengt hij met regelmaat pakketjes voor mij naar het postloket. Dan ben ik aan het werk bij de baas en regelt hij het verzenden op zijn vrije ochtend. Natuurlijk staat alles kant en klaar, maar het zorgt er wel voor dat de bestellingen net weer wat sneller uitgeleverd kunnen worden.
 

Levertijd

 

Er zit geen groots bedrijf achter BabyNatuur, wat maakt dat het contact veel persoonlijker en laagdrempeliger is. De levertijd staat op 3 a 4 werkdagen, maar meestal is dit sneller. Door mijn werk in loondienst (en de bereikbaarheidsdiensten die daar bij horen) houd ik graag wat speling.Ik vind het heel leuk om met mijn klanten in contact te komen. Nog altijd maakt mijn hart een sprongetje wanneer er een bestelling in mijn mailbox binnen komt. Ga ik je ook een keer ontmoeten op een van de leuke beurzen?
 

Lieve groet KikiHeb je een vraag, opmerking, klacht of anders? Dan werkt contact opnemen via de mail het snelste: info@babynatuur.com Zo kan ik reageren op het moment dat het mij goed uit komt; na mijn werkdag, als de kinderen in bed liggen, als de hond zijn wandeling heeft gehad... Een reactie mag je zo snel mogelijk, maar altijd binnen 2 werkdagen, verwachten.

Vestigingsadres:
BabyNatuur
Eric de Noormanhof 5
1336 GM Almere 
(Let op! Geen bezoekadres!)

KvK-nummer: 68122705
BTW-identificatienummer: NL001878021B37